Kuidas kustutada valitud fotod kõigist Apple'i seadmetest korraga

Kuna meie leibkondades kasvab Apple'i seadmete arv, on keeruline hallata sisu kõigis oma seadmetes. Nii et neile, kes mõtlevad, kuidas iCloudist kõik fotod korraga kustutada (koos kõigi oma seadmetega), on meil vastus olemas. Selles kiires artiklis näitame teile, kuidas saate Apple'i teenusepakkumisi kasutada, et kustutada valitud fotod kõigist Apple'i seadmetest ühe kaadriga!

Paljud kasutajad haldavad oma fotosid endiselt vanamoodsalt. Nad kas haldavad seda kõigis oma Apple'i seadmetes või kasutavad fotode jagamiseks Photo Streami. See käsitsi protsess tekitab sageli sünkroonimisprobleeme. Kui kustutate foto ühest oma Apple'i seadmest, peate minema oma kõigi Apple'i seadmete juurde ja seejärel pilt käsitsi eemaldama. See on tõesti valus.

seotud artiklid

  • Varundage iPhone'i fotod iCloudi fototeegi abil
  • Kas te ei saa fototeeki sulgeda? Kas olete kinni raamatukogu sõnumi sulgemisest? Parandage see lõplikult!
  • Varundage oma iPhone'i või iPadi fotod ja kõik muu

Mõelge iCloudi fototeegile!

Parem viis sel päeval on kasutada sisseehitatud Apple'i iCloudi fototeeki. Selle iCloud-funktsiooni abil on kõigi oma fotode ja videote kõigi Apple'i seadmete sünkroonimine ülimalt lihtne.

ICloudi salvestusruumi saamiseks kulutatud väike summa tasub ennast mitu korda kokku, kui säästate oma fotode haldamise ja salvestamise peale mõeldes. Kui te pole seda veel teinud, on see parim aeg hankida endale igakuine iCloudi salvestusruum.

Fotode sünkroonimise funktsiooni määramiseks lülitage kõikides seadmetes sisse iCloud Photos. Oodake, kuni see kõik pilve üles laaditakse, seejärel lülitage fotovoog välja.

Kustutage valitud fotod kõigist Apple'i seadmetest korraga: toimingud

  • Alustage oma iPhone'is või iPadis, puudutades valikuid Seaded> iCloud
  • Järgmisena puudutage valikut Fotod ja lülitage sisse iCloudi fototeek
  • Lubage iPhone'i salvestusruumi optimeerimine, nii et teie algsed täislahutusega fotod ja videod salvestatakse iCloudi ning teie iPhone salvestab ainult optimeeritud versioonid. Juba see otsus säästab iDevice'is palju ruumi.
  • Laske Photosil mõnda aega teie iPhone'i / iPadi ja iCloudiga sünkroonida
  • Protsessi lõpule jõudmiseks saate sisse logida saidile icloud.com oma volitustega ja vaadata üleslaaditud fotosid.
  • Klõpsake oma Macis või MacBookis valikutel > System Preferences> iCloud ja valige Photios. Lülitage suvandites sisse iCloudi fototeek.
  • Kui kõik fotod on teie iCloudi edukalt üles laaditud, võite soovi korral seadetes keelata valiku „Laadi minu fotovoogu üles”.

Teisaldades fotod kõigis oma Apple'i seadmetes iCloudi fototeeki, sünkroonitakse need automaatselt.

Kui olete foto ühest seadmest kustutanud, kustutab see selle automaatselt kõigist teie Apple'i seadmetest, mis kasutavad teie Apple ID mandaate.

See funktsioon on üks parimaid põhjuseid väikese summa investeerimiseks iCloudi talletusruumi. Loodame, et see kiire näpunäide oli teile kasulik.

Lang L: none