Kuidas luua iCloudiga oma iPhone'is ja iPadis grupikontakte

Kontaktgruppide loomine on kiire viis hulga inimesteni jõudmiseks, ilma et peaksite iga kontakti ükshaaval väljale Saaja lisama. Kui olete loodud, peate lihtsalt sisestama selle kontaktirühma nime ja kõik nimed ja nendega seotud teave täidetakse võluväel!

Saate oma kontakte korraldada, luues gruppe, kuhu saate ühe nime all koondada mitu kontakti, näiteks töö, jalgpallimeeskond või perekond.

Seda saate teha otse iCloudiga. Kui loote grupikontakti iCloud.com'i kontaktide abil, sünkroonitakse see rühm kõigis teie seadmetes, kuhu olete sisse logitud sama Apple ID-ga.

Selles õpetuses eeldatakse, et olete oma iPhone'is, iPadis või iPod touchis iCloudi kontaktid sisse lülitanud (Seaded Apple ID> iCloud> Kontaktid).

ICloudis rühma loomine

  1. Külastage oma arvutis (Mac või PC) iCloud.com ja logige iCloudi sisse, kasutades oma Apple ID-d ja parooli. Kui teil pole arvutile juurdepääsu, vaadake seda artiklit
  2. Puudutage nuppu Kontaktid, seejärel klõpsake nuppu Lisa (+) ja valige hüpikmenüüst Uus rühm
  3. Sisestage oma uue rühma nimi ja vajutage klahvi Return või klõpsake selle salvestamiseks suvalisel väljal
  4. Võite luua nii palju rühmi, kui soovite. Grupid kuvatakse vasakul külgribal tähestikulises järjekorras
  5. Grupi nime muutmiseks topeltklõpsake seda ja tippige tekstiväljale uus nimi

Kontaktide lisamine oma rühma

Nüüd olete loonud rühma, kuid see on tühi.

Sellele kontaktide lisamiseks järgige alltoodud samme (võite kontakte oma rühma lisada ka oma iOS-i seadme abil, vt allpool):

  1. Klõpsake nuppu Kõik kontaktid
  2. Nüüd valige loendist Kõik kontaktid üks või mitu (mitme kontakti valimiseks tõstuklahvi või käsuklahvi) ja lohistage need äsja loodud rühma.

Kui teil on rohkem kui üks rühm, võite kontakti lisada mitmesse gruppi.

Grupi nime muutmine või kustutamine

Grupi eemaldamine on lihtne. Selleks valige kas a) lihtsalt rühm, mille soovite kustutada, seejärel vajutage kustutusklahvi või b) valige rühm, seejärel klõpsake ikooni Seaded / suvandid ja valige Kustuta.

Pange tähele, et rühma kustutamine ei kustuta selle all olevaid kontakte.

Grupi nime muutmiseks topeltklõpsake muudetaval rühma nimel ja sisestage uus nimi.

Pange tähele ka seda, et te ei saa gruppi Kõik kontaktid eemaldada.

Kontakti oma grupist kustutamine

Kui soovite kontakti oma grupist eemaldada, valige rühm, seejärel eemaldatav kontakt ja kas (a) vajutage kustutusklahvi või (b) klõpsake ikooni Seaded / suvandid ja valige Kustuta.

Pange tähele, et kontakti kustutamine grupist ei kustuta seda kontakti loendist Kõik kontaktid. See lihtsalt eemaldab selle grupist.

Nüüd kontrollige oma iOS-i seadet.

  • Teie uued grupikontaktid peaksid kõigi teie seadmete vahel automaatselt sünkroonima
  • Nüüd avage oma iPadis, iPhone'is või iPod touchis rakendus Kontaktid, puudutage valikut Rühmad (kui te ei näe gruppe, puudutage lihtsalt värskendusmärki)

Kontakti lisamine oma rühma oma iPhone'i või iPadi abil

Nagu ma eespool ütlesin, võite oma iOS-i seadme abil gruppi kontakte lisada.

Iga kord, kui soovite kontakte lisada, ei pea te iCloudi kontole sisse logima. Selleks tehke järgmist.

  1. Käivitage oma iPhone'is või iPadis rakendus Kontaktid
  2. Puudutage valikut Grupid
  3. Valige rühma nimi, millele soovite kontakti lisada, seejärel puudutage valikut Valmis
  4. Nüüd lisage kontakt, puudutades märki (+) ja lisage oma kontaktandmed

Lang L: none (rec-post)