Kuidas keelata minu fotovoog, iCloudi fototeek meediumit kaotamata

Apple'il on kasutajatel pilve kaudu piltide jagamiseks või salvestamiseks mitu meetodit. See on muidugi kasulik viis oma meedia püsivate koopiate hoidmiseks mujal kui seadmes.

Aga mis juhtub, kui juhtute ühe neist funktsioonidest välja lülitama või keelama - kas teie fotod kustutatakse? Lühike vastus on: tõenäoliselt mitte, kuid tuleb meeles pidada mõnda asja.

Siin on see, mida peate teadma iCloudi fotojagamise, minu fotovoo ja iCloudi fototeegi keelamise kohta, ilma et mõni teie pilt või video unustaks.

iCloudi fotode jagamine

iCloudi fotojagamine on mugav viis fotode ja videote hõlpsaks jagamiseks konkreetsete inimestega.

Saate luua jagatud fotoalbumi ja kutsuda teisi inimesi, kes saavad seda albumit vaadata ja potentsiaalselt muuta. Tehniliselt pole see pilvepõhine salvestusteenus, kuid töötab sarnaselt.

SEOTUD:

  • ICloudi varundamine väliseks kettaks
  • Kuidas alla laadida fotosid iCloudist pöidlaaja
  • Kõik uute iCloudi sõnumite sünkroonimise funktsioonide kohta

Kuid on mõningaid probleeme funktsiooni keelamise või jagatud fotoalbumi kustutamise pärast.

Kuidas seda ilma midagi kaotamata keelata

Üldiselt jäävad jagatud fotoalbumisse lisatud fotod või videod endiselt teie seadmesse. Selle tõttu saate funktsiooni hõlpsasti keelata, kaotamata oma sisu.

Kuid fotod kustutatakse teiste kasutajate seadmetest, kellel on juurdepääs jagatud albumile, kui selle kustutate.

Jällegi ei kaota keegi oma põhiseadmes midagi. Kuid seda on vaja meeles pidada, kui sõber kustutab foto, mille soovite hoida, või vastupidi.

Minu fotovoog

Apple'i My Photo Stream on pilvepõhine platvorm, mis võimaldab kasutajatel ühest seadmest tehtud fotosid teistele oma ökosüsteemis edastada.

Sellel on siiski oma piirangud. Näiteks sünkroonib Minu fotovoog ainult pildid - mitte videod ega isegi Live Photos.

Samamoodi lükkab Minu fotovoog ka uusimad 1000 pilti teistesse seadmetesse.

Kuna see tõmbab fotosid kasutaja erinevatest Apple'i toodetest, on selle funktsiooni keelamiseks piltide kustutamiseta pisut vaba ruumi.

Kuidas seda ilma midagi kaotamata keelata

Kui keelate Minu fotovoo, eemaldab see sünkroonitud fotod seadmest, mida praegu kasutate.

Kuid platvorm ei kustuta neid pilte automaatselt. Nad on endiselt seadmetes, mis need minu fotovoogu üles laadisid.

Kui kasutate MacOS-i, on isegi võimalus salvestada My Photo Streami piltide koopia kohalikule kettale. Lihtsalt minge Fotod -> Eelistused -> iCloud ja kontrollige Minu fotovoog kõigi piltide kohapeal salvestamiseks.

iCloudi fototeek

Lõpuks on iCloud Photo Library ilmselt kõige täiuslikum platvorm fotode pilves hoidmiseks.

Kui see on lubatud, salvestab funktsioon automaatselt kõik iCloudis tehtud fotod ja videod.

See hõlbustab kogu teie Apple'i ökosüsteemi kaudu juurdepääsu oma erinevale meediumisisule. Kuid see tekitab mõningaid probleeme, kui soovite iCloudi fototeegi kunagi tee peal keelata.

Kuidas seda ilma midagi kaotamata keelata

Nendest valikutest võib kasutajatel tekkida probleeme meedia kustutamisega iCloudi fototeegis.

Selle põhjuseks on iCloudi fototeegi optimeerimise töö. Kui valikuline iPhone'i optimeerimise optimeerimine on sisse lülitatud, kustutab Apple teie iPhone'ist pilvega sünkroonitud täiseraldusvõimega pildid ja videod.

Seejärel asendab need pildid ja videod pisipiltidega, mis pakuvad teile eelvaadet - kuid mitte sisu ise.

Lisaks, kui lähete iCloudi fototeegi Apple'i toote keelamiseks, saate ühe kahest viipast: Eemalda iPhone'ist või Laadige alla fotod ja video.

Esimese võimaluse valimisel kustutatakse teie seadmest kõik optimeerimata fotod ja videod.

Muidugi ei pruugi nad igaveseks kaduma minna. Nende saab pilvest taastada, kui lülitate sisse iCloudi fototeegi, kui on lubatud kaks valikulist seadet: Laadige alla ja hoidke originaale.

Sõltuvalt sellest, kui palju sisu teil pilves on, võib see teie seadmes palju ruumi võtta. Enne seda veenduge, et teie iPhone'is, iPadis või Macis oleks piisavalt ruumi.

Täiendav kaalutlus

Apple ei kaota uskumatult tõenäoliselt iCloudi salvestatud fotosid või videoid. Samamoodi on üsna ebatõenäoline, et iCloud läheb kunagi kõhtu üles.

Siiski on nutikas, kui teil on rohkem kui üks koopia pildist või videost, mis on teie jaoks eriti sentimentaalne või oluline.

Enda kolmekordseks kaitsmiseks võite järgida meie juhendit iCloud-failide arhiivitud varukoopiate loomise kohta. Kunagi ei saa asendamatute asjade suhtes olla liiga ettevaatlik.

Lang L: none