Teie iPhone'i funktsioonide mitte segamine mõistmine

IOS-i funktsioon Mitte segada on üks kõige sagedamini kasutatavaid funktsioone, kuid see võib põhjustada sekundaarseid probleeme, kui te seadetest ei tea. Aastate jooksul oleme näinud paljusid kasutajaid pettunud, kui nende sissetulev kõne läheb otse kõneposti ja nad ei saa aru, et on oma iPhone'is funktsiooni Ära sega sisse lülitanud.

Funktsiooni Mitte segada peamine eeldus on see, et saate seadme lukustatud oleku ajal saadud kõned, märguanded ja märguanded vaigistada. Teisisõnu, kui soovite veidi aega enda jaoks eemal hoida, on see seade mugav. Alati võrgus olemine pole tore. Ärge muretsege, sest teil on võimalus tegutsemisele järele jõuda, kui olete valmis. Te ei igatse midagi. Teie iPhone kogub kõik hoiatused, samal ajal kui telefon jääb pimedaks ja vaikne.

Seadistuse Mitte segada seadistamine

Alustamiseks puudutage oma iPhone'i seadeid ja valige seade Mitte segada. Selle režiimi saate lubada, kui liigutate manuaalse lüliti asendisse ON. See on kõik. Kui peaksite endale konkreetse seisaku kavandama, on plaanitud variant kasuks. Viige see asendisse SEES ja saate määrata akna, mille jooksul teie iPhone lülitatakse režiimi Mitte segada.

Selle funktsiooni ajastamise aja valikut näete allpool.

Mis siis, kui on hädaolukord ja teie pere üritab teid kätte saada. Ka iOS-i disainerid on selle läbi mõelnud. Puudutage Luba kõned ja siis saate valida, kellelt või millisest kontaktide rühmast lubate kõnesid, kui teie iPhone on režiimis Mitte segada.

Lisaks on veel üks võimalus, mis hõlbustab teid hädaolukordades kätte saamist. See on „Korduvad kõned” seade. Kui see on lubatud, võimaldab see sama inimese teise kõne kolme minuti jooksul pärast esimest kõnet.

Kas saaja saab sõnumid kätte?

Pidage meeles, et see funktsioon töötab ainult siis, kui teie iPhone on lukus või unerežiimis. Mitmed kasutajad küsivad, kas adressaat saab kunagi sõnumeid, kui seade on DND-režiimis. Saaja saab kõik sõnumid, kuid tema iPhone'is pole ühtegi hoiatust. Sõnumid, mille saadate ajal, kui seade on DND-režiimis, on olemas ja neile pääseb juurde kohe, kui ta seadme üles äratab.

Kui kasutaja oma seadme pöörab, kuvatakse sõnumites sõnumi vasakus servas poolkuu sümbol. Kui esiletoodud DND on välja lülitatud, kaob see sümbol. See on ka meeldetuletus, et teie iPhone'is on DND funktsioon sisse lülitatud ja kui te selle käsitsi seadistamise abil sisse lülitasite, saate seadete juurde tagasi pöörduda ja selle välja lülitada.

Konkreetse kasutaja kohta teatise saamata jätmine

Huvitav on see, et kui leiate, et teie iPhone pole DND-režiimis, kuid see ei anna teile märguandeid, kui saate sõnumeid mõnelt konkreetselt kontaktilt, peate kontrollima nende kontaktide sõnumeid. Puudutage sõnumiekraanil parempoolses nurgas üksikasju ja veenduge, et te pole selle konkreetse kontaktiga vestluse jaoks DND-d sisse lülitanud.

Loodame, et see postitus on kiire juhend teile selle nutika Apple'i funktsiooni uurimiseks. Palun andke meile kommentaarides teada, kui teil on seadistusega Mitte segada seotud probleeme.

Lang L: none