Kas teie iPhone jätkab rakenduste desinstallimist? Automaatse mahalaadimise peatamine

Kui te pole iOS 11 kasutajat kasutanud, võite olla märganud, et mõned rakendused „kustutatakse” juhuslikult või isegi rakendused desinstallivad end ise. See võib olla pettumus, kui peate oma rakendused järjekindlalt uuesti installima. Kuid võite olla kindel, et teie iOS töötab tegelikult ettenähtud viisil.

See on funktsioon, mitte viga. Tegelikult ei kustutata teie rakendusi tegelikult - neid laaditakse alla. Selle funktsiooni nimi on Kasutamata rakenduste mahalaadimine ja seda saab tõesti lihtsalt välja lülitada (või uuesti sisse lülitada).

Mis see seade on?

Põhimõtteliselt on kasutamata rakenduste laadimine funktsioon, mis võeti kasutusele iOS 11-s kui lihtne viis kasutajatele oma salvestusruumi salvestamiseks ja optimeerimiseks.

Funktsioon automaatselt laadib rakendused, mida te ei kasuta, või kasutate neid väga harva, kui salvestusruumi on vähe. Need rakendused jäävad teie avakuvale, kuid ikoonid kuvatakse hallina ja nende kõrval on väike pilvelogo.

Erinevalt lihtsalt rakenduse kustutamisest salvestab rakenduste mahalaadimine rakenduse dokumendid ja rakenduse andmed teie seadmesse lokaalselt.

Enne iOS 11 oli ainus võimalus salvestusruumi salvestamiseks rakendus tegelikult kustutada (see kustutas ka rakenduse dokumendid ja andmed).

Teisisõnu, saate salvestusruumi salvestada rakenduse andmeid kaotamata. Laaditud rakenduse uuesti installimisel taastatakse andmed automaatselt.

Põhimõtteliselt on see nii, nagu te poleks kunagi rakendust kustutanud.

Rakenduste (ja muude suvandite) mahalaadimise keelamine

Kuigi see on funktsioon, otsustavad mõned Apple'i tugifoorumite postituste põhjal mõned kasutajad selle pigem välja lülitada.

Kasutamata rakenduste mahalaadimine on vaikimisi lubatud. Teise võimalusena võivad kasutajad selle tahtmatult sisse lülitada või lihtsalt katsetada ja otsustanud, et see neile ei meeldi.

Sõltumata juhtumist, saate selle funktsiooni keelata järgmiselt.

Märge: Funktsioonile pääsemiseks on tegelikult kaks võimalust. Seadete jaotises iPhone'i salvestusruum ja iTunes'i ja App Store'i jaotis on lüliti. Ainus viis selle funktsiooni keelamiseks on siiski iTunes & App Store.

  • Ava Seaded rakendus
  • Puudutage iTunes ja App Store
  • Peaksite a kõrval kuvama kasutamata rakenduste mahalaadimine ümberlülitamine
  • Kui lüliti on roheline, on see lubatud. Puudutage seda selle keelamiseks

Kui otsustate kunagi, et soovite funktsiooni uuesti sisse lülitada, järgige lihtsalt ülaltoodud samme ja puudutage selle lubamiseks käsku Kustuta kasutamata rakendused.

Rakenduste individuaalne laadimine oma iPhone'i

Teile võiks meeldida võimalus rakenduste kustutamise asemel laadida, kuid te ei soovi, et iOS teeks seda automaatselt.

Õnneks saate rakendusi ikkagi eraldi laadida, isegi kui automaatne seade on keelatud. Nii toimige järgmiselt.

  • Avatud Seaded
  • Puudutage Kindral
  • Puudutage iPhone'i salvestusruum
  • Puudutage rakendust, mille soovite laadida
  • Järgmises menüüs peaksite nägema valikut Rakenduse mahalaadimine. Puudutage seda
  • Puudutage Rakenduse mahalaadimine veel kord kinnitada

Nagu automaatse seadistuse puhul, salvestab rakenduste eraldi laadimine rakenduse dokumendid ja andmed teie seadmesse. Nii taastab rakendus rakenduse uuesti installimisel need andmed sujuvalt.

Kuidas mahalaaditud rakendusi uuesti installida

Ilmselt installib selle funktsiooni keelamine teie rakendused uuesti ja hoiab ära nende automaatse mahalaadimise tulevikus.

Kui soovite funktsiooni jätkata, kuid vajate juurdepääsu individuaalsele mahalaaditud rakendusele, võite minna Seaded -> Üldine -> iPhone'i salvestusruum. Puudutage rakendust ja seejärel puudutage Installige rakendus uuesti.

Teise võimalusena saate lihtsalt puudutage selle ikooni selle uuesti installimiseks

Teised probleemid

Teisest küljest võib kasutamata rakenduste mahalaadimisega kaasneda mõningaid probleeme.

Nimelt teatavad mõned kasutajad, et nende rakenduse andmed kustutatakse rakenduse mahalaadimisel. Me ei saa selle juhtumeid iseseisvalt kinnitada, kuid kindlasti ei pea laadimine toimima.

See võib olla viga teie konkreetses iOS 11+ versioonis või konkreetse rakenduse probleem. Õnneks kaotab rakenduse andmete kadumine rakenduste mahalaadimiselmitte tundub olevat laialt levinud. Teisisõnu, see võib väga lihtsalt olla üksik või juhuslik juhtum.

Teise märkusega, kui teie iPhone on tegelikult rakenduste päriseks kustutamiseks on teie telefonitoruga tõenäoliselt mõni muu viga või probleem. Soovitame proovida tugevat taaskäivitamist, varundada ja lähtestada iPhone tehases või pöörduda otse Apple'i tugiteenuse poole.

Lang L: none