Miks ei saa fotosid oma iPadist kustutada

Tavaliselt on foto kustutamine väga lihtne. Ühe foto režiimis klõpsake lihtsalt paremas ülanurgas prügikastiikoonil.

Kuid vaadake allpool olevat jõulupuu fotot. Sellel fotol pole prügikasti ikooni. Samuti pole selle kustutamiseks võimalusi.

Minge galeriivaadesse, klõpsates ekraani vasakus ülanurgas oleval nupul „Kõik fotod” (vt ülaltoodud pilti). Seejärel klõpsake galeriivaates ikoonil „toimingud“ (vt allpool), et valida kustutatavate fotode komplekt.

Vaatame nüüd, kas saame kustutatava foto valida. Alloleval ekraanipildil näete, et oleme valinud selle kustutamiseks kolm fotot (nagu näitab sinine linnuke). Ja tegelikult näitab pealdis „3 valitud fotot”.

Kuid vaadake nuppu „Kustuta“. Selle sulgudes on number 2, mis näitab, et kolmest fotost saab kustutada ainult kaks. Jällegi ei saa seda jõulupuu fotot kustutada.

Miks saab mõnda fotot kustutada ja teist mitte?

Klõpsake nupul „Kustuta“, et näha, mis juhtub.

Meile saabub teade, mille kohaselt saab kustutada ainult otse iPadisse imporditud üksusi. Nii et fotol pole viga ega ka iPadil.

Jõulupuu fotot ei saa kustutada, kuna see foto sünkrooniti iTunes'i abil. Teised kustutatavad fotod on tehtud otse iPadi kaamerast.

Kuid me ei soovi seda fotot oma iPadis. Kuidas me saame sellest lahti? Selle sünkroonimiseks peame kasutama iTunes'i.

1. Ühendage iPad kaasasoleva kaabli abil arvutiga.

2. iTunes peaks teie arvutis käivituma. Kui ei, peate installima iTunes ja selle käivitama.

3. iTunes'is peaksite saama valida oma iPadi seadme. Valige see.

4. Seejärel minge oma iPadi seadme kategooriasse „Fotod”.

5. Ja tühjendage märkeruut „Sünkrooni fotod” (nagu ülaltoodud on näidatud).

6. Kui tühjendate selle ruudu, ilmub iTunes'i dialoogiaken, kus öeldakse: "iTunes ei sünkrooni enam fotosid iPadiga. Kas soovite, et iTunes eemaldaks teie iPadile varem kopeeritud fotod?

7. Klõpsake nuppu „Eemalda fotod”.

8. See jõustub alles siis, kui klõpsate iTunes'i ekraani allosas nuppu Rakenda. Nii et ärge unustage klõpsata nuppu "Rakenda".

9. Pärast nupu „Rakenda” klõpsamist ja iPadi sünkroonimise lubamist. Te ei peaks enam oma iPadi fotogaleriis fotot nägema.

Lang L: none